Tko smo?

eMatematika

Naš tim čine prvenstveno studenti i profesori kojima je zadovoljstvo raditi s mladima, a ujedno su i vrsni poznavatelji gradiva iz matematike.​​​​​​​

slika
Naši instruktori imaju iskustva sa klasičnim instrukcijama iz matematike, ali i prepoznaju prednosti modernih tehnologija i rado se služe istima.

​​​​​​​Veliku pažnju pridajemo i pedagoškom pristupu te na taj način postupno otklanjamo strah od matematike kako bi učenik postao što sigurniji u svoje vještine i stečena znanja iz različitih područja (posebno se odnosi na učenike koji traže dugotrajne instrukcije).

Također, one učenike koji su već dovoljno vješti u domeni matematike upućujemo na instruktore koji su kompetentni baviti se nijansama u matematičkim tehnikama kako bi dosegnuli stupanj IZVRSTAN.

​​​​​​​Postoji više vrsta usluga, ovisno o preferencijama i ciljevima korisnika – detaljnije informacije pročitajte na podstranicama Usluge i Cjenik.
Ideja...
Zbog vremena u kojem živimo sve je izraženiji nedostatak vremena za sve dnevne aktivnosti pojedinca pri čemu isto vrijedi i za instruktore i za učenike.

Osnivač web servisa eMatematika je temeljem svojih iskustava, kao zaposlenik na 8-satno radno vrijeme, honorarni suradnik u tehničkom uredu te istovremeno višegodišnji instruktor iz matematike i fizike, odlučio iskoristiti prednosti interneta i novih aplikacija te uštedjeti vrijeme koje se potroši na putovanje instruktor-učenik ili obratno.

​​​​​​​To je bila osnovna ideja-pokretač web stranice eMatematika.

​​​​​​​Nove okolnosti pandemije u svijetu idu u prilog online instrukcijama gdje se u potpunosti postiže socijalna distanca. Svaki će korisnik (učenik) imati lako dostupnu i potpunu povijest instrukcija i rješenih zadataka na koje se po potrebi uvijek može lako vratiti. Uz povratnu informaciju o uspjehu na testu ili ispitu ovo su važne informacije kad roditelj i učenik odluče valorizirati omjer uloženo - dobiveno.
​​​​​​​
​​​​​​​Evo još nekih prednosti ovakvog pristupa kod davanja instrukcija iz matematike online:

- veći izbor instruktora pa je lakše doći do instruktora koji je dostupan odmah ili do instruktora koji je specijaliziran za određenu matematičku disciplinu
​​​​​​​- nudimo širi raspon usluga za područje cijele RH pa tako i u manjim sredinama gdje je izbor instruktora ograničen
​​​​​​​- slanjem zadataka kod narudžbe postiže se veća učinkovitost u savladavanju gradiva
- svi klijenti imaju mogućnost transparentne reklamacije ili povrata novca prema Uvjetima korištenja.​​​​​​​
Naša misija
Naša misija je pružiti instrukcije iz matematike visoke kvalitete svim učenicima u RH u izvedbi specijaliziranih online instruktora te isporučiti riješene zadatke u elektronskom obliku svim učenicima koji imaju pristup internetu.
Naša vizija
Želimo da naša djeca "izgube" strah od matematike i postignu što bolji rezultat utemeljen na stvarnom razumijevanju matematičkih zakonitosti.
Naš cilj
Unutar 12 mjeseci želimo hrvatskom tržištu ponuditi više stotina stručnih i visokoocijenjenih instruktora iz matematike koji će biti raspoloživi za ONLINE instrukcije unutar 24 sata za područje svih regija RH.