Online instruktori

eMatematika

Naš tim čine prvenstveno studenti i profesori kojima je zadovoljstvo raditi s mladima, a ujedno su i vrsni poznavatelji gradiva iz matematike.​​​​​​​

slika
Naši instruktori imaju iskustva sa klasičnim instrukcijama iz matematike, ali prepoznaju i prednosti modernih tehnologija te se rado služe istima.

​​​​​​​Veliku pažnju pridajemo pedagoškom pristupu te na taj način postupno otklanjamo strah od matematike kako bi učenik postao što sigurniji u svoje vještine i stečena znanja iz različitih područja (posebno se odnosi na učenike koji žele konstantne instrukcije).

Također, one učenike koji su već dovoljno vješti u matematičkim disciplinama upućujemo na instruktore koji su kompetentni baviti se nijansama u matematičkim tehnikama kako bi dosegnuli što viši stupanj poznavanja matematike, a što najčešće podrazumijeva pripreme za županijska i državna natjecanja iz matematike.

​​​​​​​Postoji više vrsta usluga, ovisno o preferencijama i ciljevima korisnika – detaljnije informacije pročitajte na podstranicama Usluge i Cjenik.
Ideja...
Zbog vremena u kojem živimo sve je izraženiji nedostatak vremena za sve dnevne aktivnosti pojedinca pri čemu isto vrijedi i za instruktore i za učenike.

Osnivač web servisa eMatematika Robert Pavlik je temeljem svojih iskustava kao zaposlenik na 8-satno radno vrijeme, honorarni suradnik u tehničkom uredu te istovremeno višegodišnji instruktor iz matematike i fizike odlučio iskoristiti prednosti interneta i novih aplikacija te uštedjeti vrijeme koje se potroši na putovanje instruktor-učenik ili obratno.

​​​​​​​To je bila osnovna ideja-pokretač web servisa eMatematika. Dodatni motiv je bio dostupnost instrukcija širom cijele Republike Hrvatske i šire.

​​​​​​​Nove okolnosti pandemije u svijetu uslijed Covid-19 virusa idu u prilog online instrukcijama gdje se u potpunosti postiže socijalna distanca. Svaki će korisnik (učenik) imati lako dostupnu i potpunu povijest instrukcija i rješenih zadataka na koje se po potrebi uvijek može lako vratiti. Uz povratnu informaciju o uspjehu na testu ili ispitu ovo su važne informacije kad roditelj i učenik odluče valorizirati omjer uloženo - dobiveno.
​​​​​​​
​​​​​​​Evo još nekih prednosti unutar koncepta online instrukcija koje vam nudi eMatematika:

- veliki izbor instruktora pa je lakše doći do instruktora koji je dostupan odmah ili do instruktora koji je specijaliziran za određenu matematičku disciplinu
​​​​​​​- nudimo širi raspon usluga za područje cijele RH pa tako i u manjim sredinama gdje je izbor instruktora ograničen
​​​​​​​- slanjem zadataka u okviru narudžbe postiže se veća učinkovitost u tumačenju gradiva i zadataka
- nakon svakih instrukcija klijent dobiva e-mail s poveznicom na pdf dokument sa svim zadacima koje je instruktor rješavao ili objašnjavao
- svi klijenti imaju mogućnost transparentne reklamacije ili povrata novca prema Općim uvjetima korištenja.​​​​​​​
Naša misija
Naša misija je pružiti instrukcije iz matematike visoke kvalitete svim učenicima u RH u izvedbi specijaliziranih online instruktora te isporučiti rješene zadatke u elektronskom obliku svim učenicima koji imaju pristup internetu.
Naša vizija
Želimo da naša djeca "izgube" strah od matematike i postignu što bolji rezultat utemeljen na stvarnom razumijevanju matematičkih zakonitosti.
Naš cilj
Unutar 3 godine želimo hrvatskom tržištu ponuditi više stotina stručnih i visokoocijenjenih instruktora iz matematike koji će biti raspoloživi za ONLINE instrukcije unutar 12 sati za područje svih regija RH.