Online instruktori

eMatematika - online od 10/2020

Naš tim čine prvenstveno studenti i profesori kojima je zadovoljstvo raditi s mladima, a ujedno su i vrsni poznavatelji gradiva iz matematike.​​​​​​​

slika
eMatematika instruktori imaju iskustva sa klasičnim instrukcijama uživo, ali prepoznaju i prednosti modernih tehnologija i u tom kontekstu u mogućnosti su isporučiti odličnu uslugu u kratkom roku.

​​​​​​​Veliku pažnju pridajemo pedagoškom pristupu te na taj način postupno otklanjamo strah od matematike kako bi učenik postao što sigurniji u svoje vještine i stečena znanja iz različitih dijelova gradiva. Na raspolaganju je i mali tim instruktora koji su specijalizirani za rad s učenicima koji imaju manje poremećaje kao npr. disleksija, disgrafija, diskalkulija i sl.

Učenike koji su već dovoljno vješti u matematičkim disciplinama povezujemo sa instruktorima koji su kompetentni baviti se drugačijim pristupima u matematičkim tehnikama kako bi dosegnuli što veći stupanj poznavanja matematike, a što najčešće podrazumijeva pripreme učenika za županijska i državna natjecanja iz matematike.

​​​​​​​Postoji više vrsta usluga, ovisno o preferencijama i ciljevima korisnika – detaljnije informacije pročitajte na podstranicama Usluge i Cjenik.
Ideja...
Zbog vremena u kojima živimo sve je izraženiji nedostatak vremena za dnevne aktivnosti pojedinca pri čemu isto vrijedi i za instruktore i za učenike.

Osnivač platforme eMatematika Robert Pavlik je temeljem svojih iskustava kao zaposlenik na 8-satno radno vrijeme, honorarni suradnik u tehničkom uredu te istovremeno višegodišnji instruktor iz matematike i fizike odlučio iskoristiti prednosti interneta i novih aplikacija te uštedjeti vrijeme koje se potroši na putovanje instruktor-učenik ili obratno.

​​​​​​​To je bila osnovna ideja-pokretač online platforme eMatematika. Dodatni motiv je bio dostupnost instrukcija širom cijele Republike Hrvatske i šire.
​​​​​​​Nove okolnosti u svijetu uslijed pandemije Covid-19 virusa tijekom 2020. godine bile su svojevrsni "vjetar u leđa" online instrukcijama gdje se u potpunosti postiže socijalna distanca.
​​​​​​​
​​​​​​​Još prednosti koje vam nudi eMatematika:

- veliki izbor instruktora pa je lakše doći do instruktora koji je dostupan odmah, koji je specijaliziran za određenu matematičku disciplinu, koji ima iskustva s raznim blažim poremećajima kod učenika, koji radi pripreme za natjecanja itd.
​​​​​​​- nudimo širi raspon usluga za područje cijele RH pa tako i u manjim sredinama gdje je izbor instruktora ograničen
​​​​​​​- slanjem zadataka u okviru narudžbe postiže se veća učinkovitost u tumačenju gradiva i zadataka
- nakon svakih instrukcija klijent dobiva e-upitnik o zadovoljstvu uslugom i email s poveznicom na pdf dokument sa svim zadacima koje je instruktor rješavao ili objašnjavao
- svaki klijent ima lako dostupnu i potpunu povijest instrukcija i rješenih zadataka na koje se po potrebi uvijek može lako vratiti.
- svi klijenti imaju mogućnost transparentne reklamacije ili povrata novca prema Općim uvjetima korištenja.​​​​​​​
Naša misija
Naša misija je pružiti instrukcije iz matematike visoke kvalitete svim učenicima u RH u izvedbi specijaliziranih online instruktora te isporučiti rješene zadatke u elektronskom obliku svim učenicima koji imaju pristup internetu.
Naša vizija
Želimo da naša djeca "izgube" strah od matematike i postignu što bolji rezultat utemeljen na stvarnom razumijevanju matematičkih zakonitosti.
Naš cilj
Unutar 3-5 godina želimo hrvatskom tržištu ponuditi par stotina stručnih i dokazano kvalitetnih instruktora iz matematike koji će biti raspoloživi za online instrukcije unutar 3 radna sata od trenutka narudžbe za područje svih regija Republike Hrvatske.