Online instrukcije eMatematika

Naručite instrukcije ili rješenja zadataka u 3 koraka

Ovisno o težini problema i gradiva nudimo vam pomoć na tri načina.
Najčešće su to online instrukcije no nekim učenicima dovoljna su rješenja zadataka uz postupak s video pojašnjenjem ili samo rješenja i postupak.
Više u nastavku.

​​​​Saznaj što i kako, stvarno je lako!

slika
Kako naručiti instrukcije i zadatke?


Klikom na link NARUČI INSTRUKCIJE ispunjavate narudžbu koja se sastoji od tri koraka.

1. Prvi korak je registracija gdje roditelj ili student ispunjava osnovne kontakt podatke i tako se automatski registrira.
Korisnik dobiva na mail lozinku kojom se putem sučelja PRIJAVA KORISNIKA može prijaviti kod svake slijedeće narudžbe i na taj način ne treba upisivati kontakt podatke slijedeći put.

​​​​​​​2. U drugom koraku narudžbe korisnik ispunjava slijedeća polja:
Odabir kategorije i vrste usluge

1Online instrukcije  

Predložite datum i termin i najkasnije unutar 2 radna sata potvrdit ćemo vam dostupnost termina za održavanje online instrukcija između 08 - 20 sati svaki dan putem neke od slijedećih aplikacija - Zoom, MS Teams, Google meet.

2Rješenje zadatka + postupak + video objašnjenje

Priložite zadatke u formatu slike, a mi ćemo vam dostaviti rješenja i postupak također u formatu slike (.jpg, .png), kao i video objašnjenje instruktora najkasnije unutar 24 radna sata.

3Rješenje zadatka + postupak

Priložite zadatke, a mi ćemo vam dostaviti rješenja i postupak u formatu slike (.jpg, .png) najkasnije unutar 24 radna sata.
Na podstranici Cjenik možete vidjeti cijene usluga, ovisno o kategoriji učenika.
Odabir željenog datuma i termina
Predložite datum i termin/e koji vam najviše odgovaraju između 08.00 i 20.00 sati svaki dan uz napomenu da možete predložiti više od jednog termina.
Unutar jedne narudžbe možete naručiti više sati.
U tom slučaju datum i termin birate samo za prvi sat, preostali termini će se dogovarati direktno s instruktorom eMatematike
Prilaganje zadataka i napomene
Kad naručujete online instrukcije možete priložiti fotografije zadataka iz zbirke, udžbenika i sl. (poželjno, ali nije obavezno).
Ako naručujete rješenja zadataka tada je obavezno priložiti zadatke također u formatu slike.
Polje NAPOMENE služi za odabir željenog instruktora, specifičnosti te napomene bilo koje vrste.
3. Potvrda narudžbe i plaćanje usluge
Za potvrdu narudžbe molimo da uplatu usluge izvršite na jedan od tri dostupna načina: 1) Internet bankarstvo/virmansko plaćanje u poslovnicama banke, FINE, itd. 2) Kartično plaćanje te 3) Iban to iban (direktno s vašeg računa na račun eMatematika).

​​​​U slučaju nedostupnosti predloženog termina poslati ćemo vam prijedlog novog termina ili prijedlog za novog instruktora.
Javite nam se s povjerenjem.
​​​​​​​Riješiti ćemo sve matematičke probleme.